23948sdkhjf

Polyform AS med rekordomsetning i 2021

Polyform AS økte omsetningen og bedret lønnsomheten i fjor. Selskapet som kan vise til vekst alle de siste 15 årene, leverer nå all-time high omsetning på 175 millioner kroner.

Selskapet som leverer blåser, båtfendere og fortøyningsbøyer til markeder over hele verden, kan også vise til en stabilt høy ordrereserve i alle segmenter.

- Vi er veldig fornøyde med utviklingen vår, både med hensyn til resultat, salg og produksjon. Vi har mange bein å stå på og en solid posisjon som markedsleder i flere markeder. Ikke minst har alle ledd i bedriften levert meget godt i en hektisk periode, sier daglig leder Vidar Aasestrand i Polyform.

Stort trykk og høy aktivitet

Polyform AS opplever et høyt aktivitetsnivå inne alle segmenter. Omsetning i 2021 ble på rundt 175 millioner kroner, en vekst på 10 prosent sammenlignet med året før. Veksten er rent organisk.

Resultatet, som ikke er helt klart enda, ser også bra ut.

FORNØYD: Daglig leder Vidar Aasestrand i Polyform, er svært godt fornøyd med rekordomsetningen i 2021. FOTO: MORTEN HJERTØ/POLYFORM

Selskapet kan vise til en svært god ordreinngang også i 2022, med en ordrereserve som er doblet ift tilsvarende perioder tidligere år.

Godt posisjonert for fremtiden

Markedssutsiktene er generelt gode i alle de fire segmentene Polyform opererer i; fritid, fiskeri, havbruk og energi.

Polyform sine produkter oppleves attraktive også innen det voksende markedet for flytende vind- og solkraft, og selskapet leverer nå til spennende prosjekter. I tillegg er Polyform allerede langt fremme i å tilby alternative plasttyper som bio- og resirkulerte varianter som støtter «det grønne skiftet» hos kundene.

Det ustabile makrobildet, herunder økte produksjons- og fraktkostnader, vil kunne påvirke Polyform sine markeder fremover, men en av selskapets styrker er nettopp at de har flere bein å stå på.

- En rekordhøy omsetning viser at det er stor etterspørsel etter våre produkter. Polyform har en solid og diversifisert ordrereserve. Vi har et robust fundament for videre satsning og har planer klare for å utvide kapasiteten vår.

- Jeg vil sende en stor takk til kunder, partnere og våre flotte medarbeidere som alle har bidratt til dette solide resultatet, sier Aasestrand.

HELE VERDEN: Polyform leverer blåser, båtfendere og fortøyningsbøyer til markeder over hele verden, og kan også vise til en stabilt høy ordrereserve i alle segmenter. FOTO: POLYFORM

Utvider produksjonskapasiteten med sterke eiere i ryggen

Polyform planlegger nå å utvide kapasiteten med et helt nytt produksjonsbygning ved siden av eksisterende fabrikk.

Siden 2017 har Polyform vært eid av Ernstrømgruppen AB i Sverige. Ernstrømgruppen er ikke et typisk PE-selskap, men et familie-eid investeringsselskap som investerer for fremtidige generasjoner og har derfor ingen exit plan når de går inn i et selskap.

 

Kilde: Polyform

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
SP Group klarte ikke å gjenta rekordkvartalet fra i fjor
Coca-Cola investerer i resirkuleringsteknologi for plastemballasje
Aker Solutions med betydelig kabel-kontrakt
Plastteknik Nordic: - Ønsker flere norske deltakere
Kommentar: En nordisk plastmesse uten Norge
Ny avtale sikrer Wastefront full sirkularitet for brukte dekk
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078