23948sdkhjf

Svenske Rapid med ny partner på det norske markedet

Svenske Rapid Granulator AB har inngått en eksklusiv avtale for det norske markedet med Atemo. Atemo er en komplett leverandør servicetjenester til den norske plastindustrien over hele Norge.

Behovet for effektive gjenvinningsløsninger i plastindustrien øker hele tiden.

- Vi ser en kraftig øket etterspørsel etter Rapids svenskproduserte produkter i det norske markedet, sier salgs- og markedssjef Anders Mårtensson hos Rapid.

Behov for å styrke oss i Norge

- Norsk plastindustri gjør det godt om dagen, og først og fremst satser man langsiktig, noe som gjør at etterspørselen etter våre produkter øker. Vi har derfor sett et behov for å styrke oss med en større lokal samarbeidspartner med både serviceorganisasjon og en produktportefølje der Rapids kvernløsninger får en naturlig plass. Akkurat dette tilbyr Atemo, og deres oppkjøp av Seplama AS er helt i tråd med Rapids langsiktige strategi med kun å jobbe med veletablerte lokale distributører som kan tilby en sterk serviceorganisasjon. Våre kunder har andre utfordringer i sin produksjon som de trenger å ha fokus på, så muligheten til å hjelpe den norske plastindustrien med en lokal servicepartner ser vi på som en stor styrke, sier Mårtensson videre.

Rapid i Bredaryd tilbyr som eneste europeiske produsent, et komplett program med kundetilpassede gjenbruksløsninger. De produserer sine produkter i eget hus og bruker lokale leverandører, for eksempel støpegods til rotorer og kvernmaskiner. Dette gir en total kontroll over prosessene, noe som gjør at Raid er alene om å kunne tilby fem års garanti på sine produkter.

 Langsiktige relasjoner

- Vi i Rapid fokuserer på langsiktige relasjoner med våre kunder. Rapid har levert mer enn 1200 løsninger til det norske markedet siden starten med kvernproduksjon på 1960-tallet. Kvernene er svært robuste, mange er fortsatt i daglig drift, og vi tilbyr reservedeler til i prinsipp alle modeller vi har levert, avslutter Mårtensson.

 Atemo er for tiden Norges største og eldste distributør av produkter til plastindustrien.

Rapid Granulator AB med hovedkontor i svenske Bredaryd, eksporterer 97 prosent av sin produksjonen over hele verden. Selskapet har mer enn 100.000 installerte kvernsystem over hele verden.

Kilde: Pressemelding fra Rapid Granulator

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125