23948sdkhjf

Om oss

PlastForum.no redigeres etter Vær varsom-plakaten og Redaktør-plakaten.
Utgiver: Nordiske Fagmedier AS
Redaktør: Morten Dahl – morten.dahl@egmont.com

PlastForum NO er et kommersielt bransjenettverk hvor leverandører, underleverandører og innkjøpsbedrifter innen plastindustrien enkelt kan komme i kontakt med hverandre, finne opplysninger om hverandre, kjøpe/selge nye og brukte produkter og maskiner til hverandre, sette inn stillingsoppslag og mye annet.

Utover dette gir PlastForum NO en enestående mulighet til å holde seg oppdatert med bransjen via vårt daglige nyhetsbrev.

PlastForum NO har til formål å være plastindustriens omdreiningspunkt når det gjelder effektiv kontakt og informasjonsdeling.

Nordiske Medier AS
Nordiske Medier er en av de største selskapene innen spesialmedier i Skandinavia.

Selskapet dekker nordisk virksomhet med konstruktive, troverdige og uavhengige nyheter, med særlig fokus på å være tett på de industriene vi har å gjøre med.

Nordiske Medier har 210 medarbeidere med base i Aalborg, Herlev, Gøteborg, Stockholm og Oslo, og har en samlet omsetning på over 200 mio. kr.

Våre 44 medier og bransjenettverk omfatter i dag blant annet:

Licitationen – Byggeriets dagbladJern & MaskinindustrienMester TidendeMotor-magasinetTransportmagasinetMagasinet PlejeBuilding SupplyMetal SupplyFood SupplyWood SupplyElectronic SupplyEnergy Supplyidag.dk og RetailNews – flere av mediene er i Sverige og et par medier er i Norge.

Redaktionelt jobber 90 journalister og redaktører på tvers av våre bransjenettverk. Dagsredaksjonen tar seg av den løpende nyhetsstrømmen og sørger for at vi er i forkant med alle nyheter på våre online medier. Journalister fra printmediene, samt analysegruppen går i dybden med blant annet bransjeanalyser, spesielle temaer, oppfølging av utvalgte saker, portretter og lignende, og hele tiden med fokus på å gi leserne grundig bransjekjennskap som man ikke kan finne i den brede nyhetsstrømmen.

I motsetning til mange medier skriver Nordiske Medier om både store og små virksomheter, samt både politiske, kulturelle og samfunnsmessige forhold som har betydning for næringslivet.

Fagmedienes profesjonelle journalister jobber for å levere velskrevne, spennende og saklige artikler, slik at vi kan levere innhold med høy faglig kvalitet til våre lesere.

I 2012 ble selskapet en del av Nordjyske Medier-konsernet og høster naturlige fordeler av dette, samtidig som selskapet fortsatt har den samme selvstendige profil som tidligere.

I 2014 ble Industribasen og Danske Fagmedier en del av familien. Industribasen er en online auksjons- og markedsplass for kjøpere og selgere innenfor industrien. Danske Fagmediers printmedier er noen av Danmarks eldste og mest veletablerte fagblader med flere enn 150.000 lesere i mnd som får nyheter innen bygge- og anleggssektoren, autobransjen, transportbransjen, pleiesektoren, fremstillingsindustri og entreprenør- og håndverkerindustri.

I desember 2016 ble den svenske medievirksomheten Mentor Communication, med sine 23 medier også en del av familien.

Selskapene og mediene under Nordiske Medier utsender hver dag nyhetsbrev til flere enn 475.000 mottakere.

Nordiske Fagmedier AS
I Januar 2020 slo den norske delen av Nordiske Medier seg sammen med Egmont eide Fagmedia – og dannet selskapet Nordiske Fagmedier AS.
Den norske porteføljen består pr 1/1-2020 av Fagbladene Maskinregisteret, TransportMagasinet, AnleggsMagasinet, Logistikk & Ledelse og Bruktnytt. Digitalt består porteføljen av; www.Metalsupply.no, www.Tungt.no, www.buildingsupply.no, www.Plastforum.no og www.Mascus.no.
Det norske selskapet har etter fusjonen 22 medarbeidere og omsetter for i overkant av 30 millioner NOK.
Eiere er Egmont Publishing as (75%) og Nordiske Medier A/S (25%).

Send til en kollega

0.062