23948sdkhjf

Stor interesse for det 25. Hallingtreffet

Interessen for Hallingtreffs 25 års markering er stor. Onsdag ble det åpnet for påmelding og i løpet av noen få timer hadde 135 deltakere og utstillere meldt seg på.

Påmeldingene fortsatte i godt driv også torsdag, og dermed tyder mye på at treffet blir fulltegnet.

- Alle som ønsker å delta på Hallingtreff 10.-12. januar 2022 kan dermed ikke nøle for lenge dersom de vil sikre seg en plass, mener møtelederne Martina B. Svedahl og Borghild T. Folkedal. De gleder seg over den store interessen, og konstaterer at bransjekolleger gjerne vil møtes til et faglig og sosialt treff på Geilo, heter det i en pressemelding fra Hallingtreff.

Spille hverandre gode

Den røde tråden under jubileumstreffet blir å «spille hverandre gode» og det gjør treff-deltakerne ved å dele kompetanse og lytte til hverandres erfaringer enten det handler om prosjektering eller praktisk gjennomføring.

- Vi håper og tror 25-års jubileet skal bli et treff der deltakerne får med seg mye god ballast på veien. Vi har jobbet med programmet for å gi bransjekolleger tre dager med solid innhold i tillegg til egenverdien av å møtes fysisk, sier de to rådgiverne, som til daglig holder til hos Asplan Viak i Drammen. Det er ikke få timer de to legger ned sammen med resten av arrangementskomiteen.

Merker et press etter 25 treff

- Etter 25 år med mange gode tilbakemeldinger merker vi et visst press, innrømmer de to. Aktuelle foredrag, spennende og relevante utstillere og en hyggelig sosial ramme er viktige elementer for et vellykket treff. På Hallingtreff legges det også stor vekt på at den enkelte deltager skal få dele sin kunnskap, og det legges derfor opp til diskusjon i salen hvor det praktiseres stor takhøyde. Det legges også opp til kunnskapsdeling i pausene hvor man kan diskutere med andre deltagere, samt med de leverandørene som stiller ut under Hallingtreff. 

Statistikken viser at Hallingtreff har samlet 3500 deltakere siden starten i 1997. Halvparten av deltakerne representerer kommuner, interkommunale selskaper og andre ledningseiere.  Hallingtreff 2022 har kapasitet til drøye 300 deltakere, inklusiv 22 utstillere. Treffet er først og fremst praktikernes arena, men på Geilo samles hele verdikjeden i norsk og nordisk vannbransje, og nå er det bare to måneder til jubileet er i gang. 

 

Kilde: Hallingplast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
SE VIDEO: Hai samler inn søppel
Inflate skal ansette 15 personer på Notodden
Eplast vokser ut av lokalene og flytter
Vannteknologiselskapet lanserer produktspesifikke EPD’er: - Vi har kommet svært langt!
Gode tall for SP Group i 2022 – forventer vekst i år
Prosjekter rundt sirkulær bilplast skyter fart
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.094