23948sdkhjf

Dansk plastgigant innfører spesielle regler for uvaksinerte

I stadig flere land leser vi om at ikke-koronavaksinerte må innfinne seg med egne strenge regler på ulike arbeidsplasser. Nå har den danske plast-giganten Faerch innført slike regler.

Faerch Plast, som har hovedkontor i danske Holstebro, har bestemt at ikke-vaksinerte medarbeidere skal ha på seg munnbind. I tillegg skal de bruke en annen kantine enn de som er vaksinerte.

Det skriver plastforum.dk.

Dette er bare to flere regler som bedriften setter inn i kampen mot koronasmitte. Av andre regler kan nevnes at uvaksinerte skal holde to meters avstand og ikke skal delta på fysiske møter eller foreta reiser.

- Dette er vårt svar på hvordan vi beskytter en så stor virksomhet som vår, men jeg erkjenner også, at det er en utfordring som er fylt med mange dilemmaer. Vi vil gjerne respektere det personlige valget, men samtidig vil vi også beskytte kolleger mot smitte, sier Faerch Plasts adm. direktør Lars Gade Hansen til Dagbladet Holstebro Struer.

Faerch Plast har i dag 2200 ansatte på 167 fabrikker spredt omkring rundt i hele Europa

- Det er en beslutning man skal ha lov til at ha en mening om, men den står fast. Den handler om at passe på alle, sier Lars Gade Hansen.

 

Kilde: Plastforum.dk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093