23948sdkhjf

Enda en messe flyttes fram i tid

Komposittmessen JEC World må flyttes ut i tid grunnet koronapandemien.

Det skjer etter samråd med messens utstillere, skriver arrangøren JEC Group i en pressemelding.

Komposittmessen skulle gått av stabelen 8. til 10.mars, men er nå utsatt til begynnelsen av mai. De nye nøyaktige datoene er 3. til 5. i Paris – nærmere bestemt ved Paris Nord Villepinte. Også den digitale plattformen JEC World Connect vil bli flyttet til mai.

Tvunget til å utsette

- Vi er helt dedikerte til å støtte komposittindustrien og å fremme dens utvikling via våre arrangementer og medieaktiviteter. Å flytte fram fra mars til mai er en måte å tilby forbedrede forutsetninger for å tilfredsstille bransjekravene for en slik messe som JEC World, sier Eric Pierrejean, adm. dir. for JEC Group, i pressemeldingen.  

Flere utsettelser

JEC World har ikke vært arrangert siden 2019. Messen ble tvunget til å avlyse i mars 2020.- Den ble derfor flyttet fram et år til mars 2021. Messearrangøren valgte derfor å flytte messen til begynnelsen av juni 2021, men heller ikke det gikk grunnet koronapandemien. Deretter ble det besluttet å flytte messen til mars 2022, men nå viser nå viser det seg altså at heller ikke dette blir mulig, så man har måttet flyttet den til 3. til 5.mai.

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11