23948sdkhjf

Alt klart for en koronasikker Elmia Subcontractor 2021

Verden er på vei tilbake til normalen etter pandemien. 9. til 12. november går Elmia Subcontractor av stabelen – under sikre forhold.

- Vi lover samme følelse i hallene og samme fokus på forretninger som alltid  – men det vil fortsatt være litt annerledes. Selv om samfunnet holder på å åpne opp igjen, kommer messen til å være tilpasset situasjonen, som gjør at vi mener vi kan tilby et sikkert møtested, sier Johanne Bjurevik. Hun er messeansvarlig for Elmia Subcontractor.

Selv om det ikke er noen norske påmeldte utstillere på messen, så er det trolig nordmenn som drar til messen som besøkende.

– Vi har tatt tempen på besøkende og interessen for å komme til  Subcontractor er stort, derfor er det viktig at vi åpner forsiktig og på en sikker måte. Vi er veldig godt forberedt og satt i verk alle nødvendige tiltak som gjør at vi kan arrangere en sikker messe. Dette innebærer blant annet brede og luftige ganger, separate inn- og utganger, og hinder for trengsel, sier Bjurevik videre.

Messen i år tilbyr det beste fra digitale møter kombinert med det fysiske.

Det er primært fire temaer som gjennomsyrer Elmia Subcontractor 2021: Det er bærekraft, smart industri, kompetanse og samhandling.

– I år er det utstillerne som står i fokus. Etter en tid hvor møter ikke har vært mulig, håper vi at det blir mange gode gjensyn på Elmia Subcontractor. Utstillerne er messens hjerte og sjel, uten dem hadde messa aldri blitt slik den er i dag, sier Johanna Bjurevik avslutningsvis.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.328