23948sdkhjf

Ny fabrikksjef hos Vartdal: Fra stål til plast

16. august hadde Markus Ravn sin første arbeidsdag som ny fabrikksjef hos Vartdal Plast. Samme dag fylte han 36 år.

Markus Ravn har lang erfaring fra stålindustrien, og hadde stillingen som lagersjef hos Tibnor de seneste 13 årene. Nå flytter bodøværingen tilbake til hjembyen for å bli fabrikksjef ved Løvold Industri, som eies av Vartdal Plast.

Til ilaks.no sier han at den største forskjellen fra stål til plast blir å endre tankesettet fra tonnasje til volum.

- Her produserer vi selv for levering til kunde, og jeg må derfor kunne forutse behovet før vi får odre og kan starte med produksjon, sier Ravn videre til nettstedet.

Det var i 2018 at Vartdal Plast tok over aksjemajoriteten i Løvold Industrier. Det går i produksjon av EPS-kasser for primært frakt av fisk. Det nyeste på markedet er flykasser som går under navnet Vartdal Airbox.

Vartdal Plast har nylig mottatt en helt ny spesialombygd bil, som har egen transportlinje i bunn, og som er kompatibel med den nye autmatiserte linjen som er under bygging hos bedriften. Det er foreløpig kun et fåtall av denne typen biler blant plastbedriftens 70 biler.

- Ved å bruke denne metoden for lasting og lossing av kasser, får både eget lager og kunden en vesentlig tidsbesparelse, sier den nye fabrikken ved Vartdal Plast til ilaks.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093