23948sdkhjf

Pipelife vil rekruttere bredest mulig - lokalt

Bedriften bruker store ressurser på å rekruttere, lære opp og utvikle de riktige medarbeiderne – gjerne fra lokalsamfunnet.

- Vi har alltid vært avhengig av kompetanse fra lokalsamfunnet, og har hatt suksess med å rekruttere lokalt – noe vi gjerne vil fortsette med. Vi ser på det som en fordel med et mangfoldig arbeidsmiljø, og vi prøver å legge til rette for å ha team bestående av mennesker i ulike faser av livet, med ulik fagkompetanse, av ulikt kjønn og erfaring. Jo mer mangfold vi har, jo flere ideer kan det skape, sier HR-sjef Gerd Inger Aarnes hos Pipelife Norge.

Hun forteller om en bransje i endring, hvor stadig mer av produksjonen og andre prosesser blir automatisert. Dette fører til at bedriften nå er på utkikk etter folk som kan programmering og automatisering. Det samme gjelder digitalisering.

Pipelife

KOMPETANSE LOKALT: Gerd Inger Aarnes, HR-sjef og Øystein Halle, fabrikksjef i Pipelife Norge, har stort fokus på å rekruttere kompetanse fra lokalsamfunnet. FOTO: PIPELIFE

- Vi går fra produkter til løsningerog «smarter opp» produktene våre. Vi trenger derfor folk som er digitalt smarte, og som kan utvikle og håndtere smarte løsninger, fastslår Aarnes.

Tett oppfølging

Som nyansatt hos Pipelife vil man oppleve å få tillit og eget handlingsrom, samtidig som man vil få tett oppfølging av svært erfarne ansatte. Disse vil gi den nyansatte en innføring der du blant annet får sikkerhetsopplæring i eventuelle maskiner man skal håndtere. 


- Vi opplever at Pipelife er en bedrift hvor folk gjerne blir værende i mange år. Da er det viktig både for oss som bedrift og for våre medarbeidere, at de har muligheten til å utvikle seg gjennom hele karrieren. Det er mange muligheter i en bedrift som vår, og det er ikke uvanligå prøve seg i ulike stillinger, avslutter Aarnes.

Kilde: Kilde: Pipelife Norge

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.112