23948sdkhjf

SAXE Group kjøper opp Allesøe Specialmaskiner

SAXE Group, som også har virksomhet i Norge, har 1. februar inngått en avtale med Allesøe Specialmaskiner om å overta og videreføre alle aktiviteter og medarbeidere.

Allesøe Specialmaskiner har siden 1968 levert spesialmaskiner og løsninger til mange forskjellige industrier, som for eksempel matvarebransjen, medisinnæringen og plastproduksjon. Løsninger fra Allesøe har alltid vært synonym med kvalitetsprodukter, som lever opp til strenge krav, fra både kunder og myndigheter. Firmaets nåværende ledelse og medarbeidere vil alle fra nå av være en del av SAXE Group, heter det i en pressemelding fra SAXE.

SAXE Group leverer og produserer maskiner og utstyr til medisin-, matvare-, plast- og polyuretan-industrien. SAXE Group beskjeftiger 75 medarbeidere, fordelt på fem lokasjoner i Danmark, Sverige og Norge.

- Vi ser fram til de nye muligheter, som denne avtalen naturligvis vil åpne opp for. Vi har gjennom mange år arbeidet tett sammen med Allesøe og har bare gode erfaringer med dem. Alt utstyr, som produseres og leveres av Allesøe har alltid vært synonymt med høy kvalitet og gjennomførte løsninger. Allesøes mangeårige erfaringer innen medisin og generelle R&D-oppgaver ligger tett opptil vår produktportefølje og framtidige strategi. Sammenslåingen vil helt sikkert komme våre eksisterende kunder til gode og samtidig åpne opp for nye kunder, sier Ulrik Gert Nielsen i SAXE Group i en kommentar.

- Vi ser den avtalen som er inngått med SAXE som en mulighet til å utvide medarbeiderstaben, muligheter og kundegrunnlaget for Allesøe Specialmaskiner. Vi vil med denne avtalen sikre at våre kunder framover kan være sikre på å få den samme gode servicen, som de har fått fram til nå, samt få flere muligheter til å nyte godt av det utvidede produktprogrammet, spesielt innenfor automasjon, sier Lars Allesøe, i Allesøe Specialmaskiner i pressemeldingen.

Allesøe Specialmaskiner vil gjøre seg ferdige med igangsatte prosjekter i egen regi, mens SAXE Group naturligvis overtar de etterfølgende serviceoppgaver. Alle nye oppgaver vil kjøre i SAXE Groups regi fra dags dato.

Kilde: Pressemelding fra SAXE Group

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093