23948sdkhjf

Hallingtreff 2021 går nesten som planlagt

- Selv om regjeringens nye tiltak gir oss en tøff start på 2021 vil Hallingtreff 2021 bli arrangert tilnærmet som planlagt. Det vil si at det blir en direktesendt TV-produksjon fra Hallingplast sine lokaler, ledet av rådgiverne Martina B. Svedahl og Borghild T. Folkedal, ispedd reportasjer «Norge Rundt».

Det kommer fram i en pressemelding fra teknisk koordinator for Hallingtreff, Lars Riise.

Det skapte noe usikkerhet hos arrangørene Hallingplast, Rørinspeksjon Norge (RIN) og Scandinavian Society for Trenchless Technology (SSTT) da statsminister Erna Solberg varslet nærmest sosial nedstengning og ba befolkningen om å holde seg hjemme og i størst mulig grad benytte seg av hjemmekontor fram til 18. januar.

-Vi tar de gjeldende smitteverntiltakene på største alvor, og er glad for at vi har kommet fram til en løsning der treffet vil gå tilnærmet som planlagt. Vi har lagt ned et stort arbeid for å skape et digitalt treff der deltakerne skulle få en opplevelse av virkelig å være deltakere, sier Lars Riise.

Hallingtreff 2021 vil bli avviklet på plattformen Zoom, som åpner for en toveis kommunikasjon mellom programlederne og deltakerne rundt om i landet.

Fullverdig TV-produksjon

Med de nye korona-reglene er det ikke mulig å samle paneldeltakerne fysisk i studioet på Hallingplast, men det blir likevel fullverdige paneldebatter der produksjonsselskapet Filmprodusentane AS setter opp et fullverdig mobilt TV-studio og sikrer god produksjon og gode kommunikasjonslinjer til paneldeltakerne som vil delta fra sine hjemmekontorer.

-Det vil fortsatt også bli mulighet for å komme med innspill og debattinnlegg fra treff-deltakerne, understreker Riise.

Rammene er lagt

- Når rammene nå er lagt for årets treff gleder vi oss til gjennomføringen, sier programlederne Martina B. Svedahl og Borghild T. Folkedal.

Det er foreløpig snaut 150 påmeldte deltakere, men de to erfarne rådgiverne håper at langt flere benytter muligheten til å få med seg et faglig treff som har vist seg å være både viktig og inspirerende for norsk vannbransje.

Denne gangen sparer deltakerne både tid og penger ved at treffet arrangeres digitalt, og innholdsmessig lover vi å gi solid valuta for konferanseavgiften sier de to.

Overraskelser og spenning

Som vanlig er de litt hemmelighetsfulle i forkant av et Hallingtreff, men at det kommer noen overraskelser er det liten tvil om.

Det knytter seg blant annet stor spenning til hva den lokale rørleggeren og «verdensmesteren» Peder Røyrvik kan bidra med. Om han svikter når det gjelder faglig tyngde har arrangørene sikret seg en solid gjeng fagfolk som bidragsytere, selv om årets tema er «på dypt vann».

- Vi er trygge på at dette blir en konferanse med stor læringsverdi og gode muligheter for å komme med synspunkter underveis i konferansen, sier de to programlederne.

Kilde: Pressemelding fra Hallingplast

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125