23948sdkhjf

Kjøper opp emballasjeprodusent

Faerch har nylig annonsert en strategisk overtakelse av Sirpas emballasjevirksomhet i Italia, Polen og Spania. Dermed styrker Faerch sin posisjon som en av de ledende produsenter av matvareemballasje.

Det skriver Plastindustrien i Danmark.

Det tre virksomhetene som Faerch har kjøpt i de tre landene, har nærmere 1000 ansatte totalt.

Faerch en dansk bedrift som ble etablert i 1969 i Holstebro, og er en ledende produsent av bærekraftige matvareemballasje-løsninger innenfor segmentene Ready Meals, Protein, Food-to-go og Dairy.

Konsernet har mer enn 1400 medarbeidere fordelt på 11 produksjonssteder i Danmark, Storbritannia, Frankrike, Spania, Tsjekkia og Nederland, og salgskontorene dekker hele Europa.

-Vi har foretatt en grundig analyse av det italienske markedet de siste årene, og er overbevist om Sirpas matvareemballasjevirksomhet er en svært god match til Faerch. Våre lokale kunder vil dra fordel av et utvidet produktsortiment og våre innovative sirkulære emballasjeløsninger, sire Lars Gade hansen, som er adm.dir i Faerch Group til Plastindustrien.

LEDENDE: Faerch er en ledende dansk matvareemballasjeleverandør med hovedkontor i Holstebro. FOTO: FAERCH

-Vå polske virksomhet supplerer svært godt våre aktiviteter i Sentral-Europa og gir oss mulighet for ennå bedre å betjene våre kunder i Polen og andre nærliggende land lokalt fra moderne Inline-stedet. Og den spanske virksomheten styrker vår allerede sterke tilstedeværelse og åpner nye muligheter for vekst der, sier Gade Hansen videre.

– Vi har alltid vært imponert over Siraps strenge kundeorientering, porteføljen av ​​innovative produkter, de høyt kvalifiserte medarbeiderne og deres enestående dedikasjon til kvalitet. Det planlegges store investeringer for å stille Faerchs sirkulære produkter som våre patenterte MAPET II til proteinsektoren, CPET til hot-use-applikasjoner eller våre unike Evolve by Faerch-konsept til rådighet. Food-to-Go-kunder i hele Europa vil dra fordel av Siraps differensierende tilbud, som leverer fremragende produktpresentasjon og anti-manipulasjonslukningssystemer, avslutter Lars Gade Gansen.

Sirap Group ble grunnlagt i 1960 og er datterselskap til Italmobiliare, et italiensk holdingselskap som er børsnotert i Milano.

Sirap-virksomhetene i Storbritannia, Tyskland og Frankrike samt den østerrikske handelsvirksomheten Petruzalek er ikke en del av transaksjonen og forblir hos Italmobiliare.

Transaksjonen forventes å være avsluttet i løpet av tre måneder under forutsetning av at myndighetene godkjenner oppkjøpet.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11