23948sdkhjf

Gode bærekraftstall

Plastprodusenten Berry Global kan vise til ny rekord i det årlige forbruket av resirkulert plast i fjor.

Det går fram av selskapets bærekraftsrapport for 2019, melder packnews.no.

I rapporten går det frma av Berry Global har redusert energiforbruket med 3 prosent siden 2018, redusert vannforbruket med 12 og avfall til deponi er redusert fra 0,83 i 2018 til 0,72 prosent i 2019. I tillegg er 70.000 tonn resirkulert plast benyttet i nye produkter

Packnews skriver videre at Berry Global har signert Ellen MacArthur Foundation’s Global Commitment og Alliance to End Plastic Waste. Den siste alliansen var selskapet med på å stifte.

– I 2019 lanserte vi en rekke nye miljøbevisste produkter, og våre forskjellige team verden over er i gang med å finne ut hvordan vi kan tilby flere bærekraftige løsninger til våre kunder, sier Thomas E. Salmon, styreformann og administrerende direktør i Berry Global Group, Inc.

– Vi satte ny rekord for det årlige forbruket av husholdningssortert plast i vår organisasjon og reduserte vårt fotavtrykk og forbruk når det gjelder CO2-utslipp, avfall til deponi, energi og vann. Vi er dermed foran tidsplanen i vår bærekraftstrategi for 2025, fortsetter han.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.188