23948sdkhjf

To nye medarbeidere i Hallingplast

Både i Norge og Sverige opplever Hallingplast økt ordreinngang, og vi styrker derfor innesalg, kunde- og ordrebehandling i begge land. 

Stine Bentzen er vår nye medarbeider med ordrebehandling som ansvarsområde. Bentzen kommer opprinnelig fra Drammen, men er nå bosatt på Gol med samboer og datter på ett år. Stine Bentzen overtar etter Stine Tikkanen, som har takket av i Hallingplast.

Den «nye» Stine har erfaring som befrakter i Bring og har dermed opparbeidet seg solid logistikkerfaring. Nå gleder hun seg til å ta fatt på sin nye jobb, og er takknemlig for den gode måten hun er tatt imot på av sine kolleger ved salgs- og markedsavdelingen i Hallingplast.

Småbarnsmoren fra Drammen har funnet seg godt til rette i Hallingdal, og er spesielt glad over det store bilcross-miljøet. Både hun og samboeren er bilentusiaster og i tillegg håper hun å kunne fortsette som håndballdommer.  Hun er dermed klar til å håndtere den stadig økende ordremengden ved Hallingplast.

Ordremengden har økt betydelig også i Hallingplast AB i Sverige. Det heleide datterselskapet, med hovedkontor i Stenungsund, har god ordreinngang og har derfor styrket staben med ytterligere èn person på heltid.

Det er Anna Waldhe som nylig har begynt som salgsmedarbeider, logistikk- og  lageransvarlig ved Hallingplast AB. Waldhe bor sammen med sin tenåringsdatter på øya Tjörn utenfor Stenungsund. Tjörn har forbindelse med fastlandet via Tjörnbrua til Stenungsund. Etter flere år som lageransvarlig ved Scandinavian Transmission Service, et internasjonalt firma som har spesialisert seg på vedlikehold av gearkasser for lastebiler og personbiler, kom Waldhe over annonsen der Hallingplast AB søkte etter en ny medarbeider.

-Her trives jeg allerede godt sammen med mine kolleger, og har også fått et godt inntrykk av mine norske kolleger, sier hun. Logistikken og transport av varer styres i stor grad fra morselskapet Hallingplast på Ål, men koordineringen i forhold til de svenske kundene og importen av varer fra samarbeidende selskaper i Tyskland, vil i stor grad tatt hånd bli tatt hånd om fra Stenungsund, forklarer salgssjef i Hallingplast AB, Martin Andersson.

Kilde: Pressemelding fra Hallingplast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.113