23948sdkhjf

Ny fabrikkbygning ferdig i Kina

Svenske Polykemi har ferdigstilt sin tredje fabrikkbyggning ved Polykemi Compounds i Kunshan, Kina.

Dette gir ifølge selskapet selv, muligheter til å installere ytterligere minst fem produksjonslinjer, noe som kan øke produksjonskapasiteten med mer enn 10.000 tonn pr år.

Det skriver Polykemi i en pressemelding.

Etter flere sterke år fortsetter framgangene for Polykemi Group, som driver Polykemi Compounds i Kunshan og som inkluderer selskapene Polykemi AB, Rondo Plast AB og Scanfll AB med hovedsete i Ystad i Sverige og Polykemi Inc. I USA.

De seneste fire årene har selskapet hatt en svært sterk volumvekst på mer enn 5000 tonn kundetilpassede plastcompounds hvert år. Til tross for den anstrengte situasjonen i verden under årets pandemi fortsetter selskapet å satse mot framtiden.

I løpet av 2020 har den tredje fabrikkbygningen i Kunshan, Kina, blitt bygget ferdig.

– Utbyggingen er en del av vårt langsiktige arbeide for å møte den økte etterspørselen vi hatt under de seneste fire årene, sier adm. dir. Magnus Lindahl.

TALE: Adm. dir. i Polykemi, Magnus Lindahl, holdt tale da den nye fabrikkbygningen i Kina ble åpnet. FOTO: POLYKEMI

– En av våre store fordeler er vårt store fargenyansebibliotek. Vi har 16 000 ulike fargenyanser og kan levere samme kvalitet og nyanse både i Europa og i Asia. Dette gjør at vi har et nært samarbeid med våre kunder på forskjellige kontinenter, forklarer Lindahl.

– Vi kan levere akkurat samme materiale til både industrien i Europa som i Asia, men vi behøver ikke skipe varene over havet for å kunne garantere samme fargenyanse og kvalitet. Vi leverer direkte fra vår fabrikk i Kunshan noe som sparer både tid, penger og miljøet.

Den tredje fabrikkbygningen gjør at selskapet har mulighet til å installere ytterligere minst fem produksjonslinjer, noe som skulle øke produksjonen med ytterligere minst 10.000 tonn pr år, heter det i pressemeldingen.

– Vi har et svært nært samarbeid mellom våre fabrikker i Ystad og i Kunshan, vi jobber etter samme struktur, med samme materiale og vårt utstyr holder samme kvalitet, fortsetter Lindahl.

– Våre teknikere, samt medarbeideren som har ansvar for drift og vedlikehold jobber på samme måte og etter samme mål. Vi streber etter en høy bærekraft i våre fabrikker på begge kontinenter. Framgangen viser at vi er på riktig vei, sier Lindahl avslutningsvis.

Polykemi AB har sitt hovedkontor i Ystad og har siden 1968 vært framgangsrik i sin produksjon av kundetilpassde plastcompounds ha høy kvalitet, basert på både nye plastråvarer og gjenvunnede plastmaterialer. I 2008 ble datterselskapet Polykemi Compounds Kunshan etablert med både kontor och fabrikkbygning i Jiangsu-provinsen. Idag produseres materialer for Polykemi, men også for Polykemi ABs datterselskap bolag Scanfill AB og Rondo Plast AB.

Kilde: Pressemelding fra Polykemi

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079