23948sdkhjf

Betydelige ordrer på gassbeholdere til markeder utenfor Europa

Hexagon Composites heleide datterselskap, Hexagon Ragasco, meldte 12. desember at det nylig har fått flere nye ordrer på levering av komposittbeholdere for LPG til markeder utenfor Europa. Samlet verdi på ordrene er rundt 37 millioner kroner.
Hexagon Ragascos viktigste marked for LPG-beholdere, eller det som på folkemunne kalles propanbeholdere, har tradisjonelt vært det sesongbetonte, europeiske fritidsmarkedet. For ytterligere å utvide salget og sikre høy kapasitetsutnyttelse også i andre årstider, har Hexagon Ragasco jobbet aktivt for å komme inn på utvalgte markeder i Afrika, Asia, Sentral- og Sør-Amerika samt i Midtøsten.
– I disse markedene, er LPG en primær energikilde i mange husholdninger. Økt fokus på sikkerhet og brukervennlighet har gjort våre komposittbeholdere til det foretrukne valget for flere ledende gassdistributører, sier Frédéric Gaussen, som er Global Sales and Marketing Director i selskapet. Hexagon Composites uttrykker stor tro på at disse regionene har et fortsatt betydelig potensial som kan gi salgsvekst for selskapet de kommende årene.
I henhold til konfidensialitetsavtale med kundene, vil Hexagon Composites ikke kunngjøre navnene på selskapene som nå har tegnet ordrer.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078