23948sdkhjf

Fakuma -messen i Tyskland 2023: Fokus på plast som et resirkulerbart materiale!

17 til 21. oktober går Fakuma-messen av stabelen i Tyskland. 

INTERNASJONAL MESSE: Med spenning og forventning ser industrien frem til den 28. Fakuma internasjonale messen for plastforedling i Friedrichshafen fra 17. til 21. oktober 2023.

Verdens ledende messe for sprøytestøping setter nye ytelsesstandarder innen feltene ekstruderingsteknologi, termoforming og 3D-printing, samt for sirkulær økonomi. Omtrent 40 prosent av utstillerne kommer fra utenfor Tyskland.

Det skriver Fakuma på sine nettsider.

Som et resirkulerbart materiale er plast en uunnværlig bestanddel av hverdagen – i den private sfæren, for næringslivet og i teknologien. Utallige forbruker- og industriprodukter ville vært utenkelig uten plast.

Plastprodusenter og plastforedlingsselskaper er avhengige av holdbare høyteknologiske løsninger av topp kvalitet for et bredt spekter av industrisektorer som kraftproduksjon med solcellemoduler, e-mobilitetskomponenter, byggesektoren, emballasjeindustrien, tekniske komponenter, lettvektsdesign og bilproduksjon, medisinsk teknologi og møbelindustrien. Samtidig representerer plast en utfordring når det gjelder forbruk og gjenbruk av naturressurser.

– Mange Fakuma-utstillere tar opp temaene avansert maskineri for produksjon og gjenbruk av plast, optimaliserte prosesser for produksjon og prosessering, forbedrede materialer, nydesignede produkter og fremtidsrettede forretningsmodeller, forklarer Annemarie Schur, Fakuma-prosjektleder på messen. promotorer P. E. Schall.

– En fungerende sirkulær økonomi, intensivert bevaring av ressurser, forbedret miljøkompatibilitet og genuin bærekraft er derfor viktige temaer på Fakuma, sier Schall.

Videre understreker prosjektlederen at denne messen med verdensomspennende anerkjennelse vil gjøre betydningen av plast og deres spesielle betydning til et diskusjonstema for alle.

– Plast vil måtte møte utfordringene i både nåtiden og fremtiden. Dette er grunnen til at Fakuma 2023 er en ideell plattform for nye produkter og teknologiske løsninger, så vel som for ekspertdiskusjoner om kommende handlingsområder, sier Schall.

Les mer HER.

Kilde: www.fakuma-messe.de

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094