23948sdkhjf

Rottefella venter på en rettsavgjørelse som kan få store konsekvenser

Allerede har Rottefella vunnet frem i tingretten, men Amer Sports har anket.

VERNER OM BINDINGEN: Rottefella er kjent for innovasjon når det gjelder skibindinger. Nå kjemper de hardt for at ingen skal kopiere patentene deres.

Torstein L. Myklebostad er daglig leder for Rottefella. Han forteller til avisa Drammens Tidende at selskapet nå venter på en rettsavgjørelse som kan få store konsekvenser.

Innovasjon på skibindinger

Avisa Drammens Tidende opplyser om at Rottefella var i lagmannsretten før påske i tvisten om Move-bindingen som de har utviklet.

Rottefella har saksøkt Amer Sports med merkene Salmon og Atomic som kom med en lignende binding. Sammen med Madshus vant de fram i tingretten, men Amer Sports anket til lagmannsretten.

Det skriver avisa Drammens Tidende.

Forventer rettsavgjørelse før sommeren

– Vi venter en rettsavgjørelse før sommeren. Det blir spennende, sier Myklebostad til Drammens Tidende.

Som følge av konkurransen om denne typen bindinger, fikk ikke Rottefella de marginene de hadde sett for seg på Move-bindingene.

Les også: Rottefella med rekordår

At Rottafella har produksjonen sin i Norge har vært en stor fordel i en tid med forsinkede leveranser og på grunn av krig og urolighet i markedene.

I fjor omsatte Rottefella AS for 185 millioner kroner, en økning på 17 prosent fra 2021. Resultat før skatt ble på 20,4 millioner kroner, litt opp fra 19,7 millioner i 2021.

Kilde: Artikkel i avisa Drammens Tidende.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141