23948sdkhjf

Rempro AS overtar Formvac AS på Hellesylt

To virksomheter i Stranda kommune forener krefter. Eier og ledelse i Formvac har valgt å trappe ned, og fant at Rempro i Liabygda var en god match for å videreføre og videreutvikle virksomheten.

Rempro, som har sin virksomhet i tilliggende bransje, med utnyttelse av komposittmateriale som sin styrke, ser gode synergier og utviklingspotensialer gjennom dette kjøpet.

Sammenfallende verdigrunnlag

- Sammenfallende teknologi, kunder og verdigrunnlag, blant annet på bærekraft, var blant de viktige driverne for at vi ser store muligheter gjennom denne konstellasjonen, sier daglig leder i Formvac, Kjell Opsvik og eier av Rempro, Stein Inge Rem.

-Å bygge industriarbeidsplasser i regionen, ved å utnytte og utvikle konkurransekraft gjennom kompetanse, bidrar til å utvikle både mangfold og lokalmiljø. Dette er en viktig drivkraft for oss og er en viktig del av vår bærekraft perspektiv og det lokale samfunnsansvaret vi ønsker å ta, sier ny daglig leder og nå eier i begge selskapene, Stein Inge Rem.

Inn- og utland

Formvac vakuumformer plastkomponenter til industrikunder i inn- og utland, i stor og økende grad basert på resirkulert materiale. Rempro, som har hatt sterk og lønnsom vekst over flere år, har suksess med et stort spekter av produkter innen kompositt med lang levetid, og fokus på bærekraftig livssyklus, til flere bransjer i inn- og utland.

Samlet får selskapene en omsetning på ca. 50 mill. kroner i første omgang, men forventer vekst. Tidligere ledelse i AS Formvac, Kjell Opsvik og Marit Sæten Opsvik, blir med i driften en periode framover og Kjell Opsvik blir også med i det nye styret for AS Formvac. Styreleder for begge selskapene blir Leif Magne Klubbenes, som også har vært styreleder i Rempro de siste årene.

Kilde: Pressemelding fra Formvac

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078