23948sdkhjf

Transatlantisk større oppkjøp av Trioworld

Under Altor Fund IVs eierskap fortsetter Trioworld å kjøpe selskaper, og krysser nå Atlanterhavet for første gang i sin fortsatte gruppebygging av Trioworld Group.

Trioworld kjøper Canadian Malpack Ltd og USA-baserte Malpack Corporation.

Malpack utvikler og selger strekkfilm for lastsikring for kunder innen distribusjon, drikke, mat, forbruksvarer, e-handel og andre industrielle applikasjoner.

Omsetning på 240 millioner euro

Malpack har en omsetning på 240 millioner euro, og har over 260 ansatte. Hovedkvarter og produksjon er lokalisert i Ajax, Ontario, Canada, med distribusjonssentre i hele Nord-Amerika.

– Som en av Nord-Amerikas ledende aktører innen høykvalitets strekkfilm, har Malpack hatt en imponerende vekst de siste årene, sier Andreas Malmberg, administrerende direktør i Trioworld Group.

– Med en meget sterk produktportefølje bestående av innovative strekkfilmer kombinert med et høyt servicenivå, støtter Malpack kunder over hele USA og Canada. Selskapet er godt investert og ledelsen har en klar målsetting om å styrke Malpacks tilbud av sirkulære løsninger, noe som er i tråd med Trioworlds ambisjon om å være ledende innen sirkulære løsninger for lastsikkerhet og transportemballasje, sier Andreas Malmberg.

Unik posisjon

– Vi er veldig glade for å åpne et nytt kapittel i Malpacks vekstreise. Vi ser på Trioworld som en unikt posisjonert partner som vil bidra til å akselerere planene for å ta vår nordamerikanske virksomhet til neste nivå, sier Ricardo Cardoso, som etter oppkjøpet blir Malpacks administrerende direktør, samt administrerende direktør i Trioworld North America Division.

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063