23948sdkhjf

LEGO: Har sluttet å sende produkter til Russland

Lego Gruppen har stoppet å sende forsendelser av produkter til Russland som følge av landets invasjon av Ukraina.

Flere danske medier melder dette, og LEGO føyer seg da inn i rekken av flere internasjonale merkevarer som dropper Russland som følge av landets krigføring mot Ukraina.

Det er Brick Fanatics som skriver dette.

I en uttalelse fra LEGO heter det at «våre tanker går til barna og deres familier som liger som følge av den russiske invasjonen av Ukraina. Vår prioritet er sikkerheten til våre kolleger, og vi er kontakt med vårt team i Ukraina og gir kontinuerlig støtte for å sikre deres sikkerhet. Vi gjør det samme for vårt team i Russland».

Oppfordrer til ikke å protestere

I samme uttalelse bekreftes det at LEGO har stanset alle forsendelser av produkter til deres egeneide butikker i Russland.

I Russland skal LEGO Gruppen ha oppfordret sine ansatte til «ikke å involvere seg i protester eller delta i offentlige diskusjoner om krigen». Henstillingen kommer som følge av deres personlige sikkerhet.

Videre heter det at LEGO Foundation og Ole Kirk Foundation har donert 110 millioner danske kroner til nødhjelp der fokuset er å støtte barn og deres familier.

 Gir penger

«Donasjonen vil bli gitt til FNs barnefond (UNICEF), Redd Barna og Dansk Røde Kors for å møte de umiddelbare og framtidige behovene til de som er berørt av denne ødeleggende krigen. Dette er en flyktig og stadig utviklende situasjon som vi vil overvåke nøye», heter det i en uttalelse fra LEGO Gruppen, fortsatt ifølge Brick Fanatics.

Kilde: Brick Fanatics

KLIKK for alle artikler i Ukraina.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
SP Group klarte ikke å gjenta rekordkvartalet fra i fjor
Coca-Cola investerer i resirkuleringsteknologi for plastemballasje
Aker Solutions med betydelig kabel-kontrakt
Plastteknik Nordic: - Ønsker flere norske deltakere
Kommentar: En nordisk plastmesse uten Norge
Ny avtale sikrer Wastefront full sirkularitet for brukte dekk
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094