23948sdkhjf

Plastmaskiner Thomas Thiis inngår nye avtaler

Plastmaskiner Thomas Thiis AS inngår avtale med selskapene Sorema og Starlinger for det nordiske markedet. Avtalen åpner et helt nytt kapittel for Plastmaskiner Thomas Thiis innen plastgjenvinning.

«Vårt samarbeid med Sorema og Starlinger åpner opp et helt nytt marked fra oss og gjør selskapet til en enda mer komplett partner for plastindustrien. Vi jobber allerede med flere spennende prosjekter og merker en enorm interesse bland eksisterende kunder og nye kunder», heter det i en pressemelding fra Palstmaskiner Thomas Thiis.

Etablert på tidlig 1900-tall

Plastmaskiner Thomas Thiis er en maskin-, utstyrs- og tjeneste-leverandør med lang fartstid innen plastindustrien. Røttene til selskap går tilbake til tidlig 1900-tall. Selskapets plastavdeling er hovedsakelig aktiv innen ekstrudering, termoforming, tilbehør til sprøytestøping, filmblåsing og posemaskiner Selskapet ser fram til nå til å være delaktig i en spennende utvikling innen gjenvinning av plast.

I porteføljen til Plastmaskiner Thomas Thiis finnes utlukkende kjente europeiske produsenter som Battenfeld-Cincinnati, Illig, Lemo, Hosokawa Alpine, CCA, SIKORA og Huber Grimme SysTech for å nevne noen.

Ledende produsent

Sorema er en ledende produsent av maskiner og utstyr for plastgjenvinning og er velkjent for sine anlegg for gjenvinnings-og vaskeanlegg for PET-flasker, HDPE og PP, films, anlegg for både våt og «Dry cleaning». Sorema er en «single source»-leverandør, og kan levere alt fra enkelte anleggskomponenter helt opp til komplette anlegg for behandling av plastfraksjonen fram til ønsket sluttprodukt.

Soremas to produksjonslokaler befinner seg i Como, nord fra Milano, hvor anleggene blir komplett montert og testet før utlevering. Sorema kan også tilby sine kunder en gjenvinnings- og vasketest i sitt fullskala pilotanlegg.

Utenfor Wien

Starlinger på sin side er kjent for sine modulære anlegg for granulering av termoplaster (som PE og PP, PET og PES, PA;PS;PLA PMMA) og respektive blandinger.

Om kunden ønsker det så kan Starlinger og Sorema opptre som partnere i kundeprosjekter, avhengighet av kvalitet av sluttproduktet som kunden ønsker seg.

Starlingers hovedkvarter befinner seg i nærhten av Wien, med to fabrikker.

Kilde: Pressemelding fra Plastmaskiner Thomas Thiis

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Kraftige kutt for forskningsskip – 28 blir rammet
Plastproduserende land skeptisk til ny plastforurensningsavtale
1,5 milliarder å spare på laksetransport
EU: Maks 40 plastposer pr person årlig
Norske næringsaktører vil ha strengere regler for plast
EU vil plastemballasje til livs
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.11