23948sdkhjf

Snøkaos førte til lavere besøkstall på Plastteknik-messen

Snøkaos og en ny mutant av Covid-19 gjorde at besøkstallet på Plastteknik Nordic i forrige uke endte på 900.

Etter halvannet års venting var det mange som lengtet etter å kunne møtes igjen. Men et kraftig snøvær og en ny mutant av koronaviruset satte en stopper i hjulene for besøkende og foredragsholdere som kom langveis fra.

Besøket var godt på den første dagen, mens den andre dagen var preget var det kraftige snøværet. I løpet av dagen gikk det historier på messen om at gjester som hadde sittet 12 timer i bussen, og så til slutt måtte gjøre vendereis fordi snøen ikke tillot dem å kjøre lenger. Andre skal ha opplevd å måtte hjelpes løs fra snømassene fra redningsbiler og dermed ikke nådde fram til messen i tide.

- God messe 

- Til tross for at besøksantallet endte på bare litt mer enn 900, ble det likevel en god messe i Malmö i forrige uke. Det sier Pernille Hörnfeldt som er prosjektleder for Plastteknik Nordic til svenske Plastforum.

- Vi messeteamet vil rette en stor takk til alle utstillere, besøkende, foredragsholdere og partnere som gjorde messen mulig. Vi ses igjen i mai 2023, sier Hörnfeldt.

Besøkstallet ved forrige messen, som ble avholdt i 2019, landet på 1903 besøkende.

Plastteknik Norden regnes som kanskje den viktigste messen for plast- og gummibransjen i Norden med utstillere og besøkende fra hele Norden. 

Norner var den eneste norske utstilleren på messen.

 

 

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093