23948sdkhjf

Arburg etablerer nytt datterselskap

Arburgadditiv GmbH er navnet på Arburgs nye datterselskap.

Selskapet, som holder til i tyske Lossburg, kommer til å inneholde selskapets alle aktiviteter som er relaterte til additiv produksjon, det vill si Arburg Plastic Freeformning og oppkjøpet av InnovatiQ. 

Å  kombinere sitt totale tilbud av additiv produksjon under ett og samme tak, ser Arburg på som et logisk skritt. Adm. dir. for selskapet vil være Victor Roman, som starter i den nye jobben 1. desember.

Med dette nye selskapet løfter Arburg fram den betydning og det framtidige potensialet som man tror additiv produksjon har, som en viktig komplementerende produksjonsmetode ved plastbearbeiding.

Divisjonen har i dag om lag 40 ansatte som arbeider innen salg, utvikling, applikasjonsteknologi og montering. 

Arburgadditives produktsortiment kommer til å inkludere Freeformer og InnovatiQs 3D-system. Freeformer-prosessen er et åpent system, noe som gjør det mulig å tilpasse komponentproduksjonsprosessen i linje med spesifikke krav. InnovatQ 3D-utskriftssystem arbeider på basis av FFT-teknologi (Fused Filament Fabrication). Selskapet har også trykkerisystemet LiQ 320, som bearbeider flytende silikongummi (LSR) i en spesiell LAM-prosedyre (Liquid Additive Manufacturing)

 

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078