23948sdkhjf

Arburg klarte seg bra gjennom pandemien

Etter at pandemien rammet verden har Arbug vokst, primært gjennom oppkjøp.

I løpet av 2020 kjøpte Arburg de to selskapene InnovatiQ, som produserer maskiner for additiv produksjon med LSR, og AMKmotion. Dise produserer blant annet elektriske drivlinjer, og har vært utviklingspartner gjennom flere år.

Arburg har i løpet av 2021, økt flere av sine strategiske enheter utenfor Tyskland, som for eksempel de i Frankrike, Italia og USA.

- I løpet av 2022 vil vi også bygge ut og fordoble arealet ved vårt teknologisente i Rednitzembach i Tyskland til 1400 kvadrameter, sier deleier Juliane Hiel ifølge plastnet.se.

Konsernets finansansvarlig, Jürgen Boll sier at han er fornøyd med antall innkommede ordrer så langt i 2021. Videre sier han at Arburg har økt sin lagerkapasitet i løpet av 2021. Dette er gjort for å sikre leveransekjedene og ikke være avhengig en av en tredjepart.

Etter at Arburg hade et tøft 2019, da konsernet hadde sin største nedgang, har senere gått oppover – også i fjor. I 2020 åpnet blant annet Arburg sin teknologifabrikk AFT i Kina. Ved denne fabrikken skreddersys de sprøytestøpingsmaskinene som tidligere ble produsert i Lossburg. Fabrikken i kinesiske Pinghu er på 2300 kvadratmeter og plass til mer enn 60 sprøytestøpingsmaskiner.

- Takket være denne investeringen har vi kunne korte ned våre leveransetider, men også øke vår automasjonsvirksomhet, sier Boll.

På Fakuma-messen nylig presenterte Arburgs ”Recyclate Package”.

- Når man bruker gjenvunnet råvare for sprøytestøping kan fluktrasjonen av materialets kvalitet variere mye. Vår pakke kombinerer modifisert plastifisering med smart prosesskontroll, sier Arburgs tekniske sjef, Guido Frohnhaus.

Gjenvinningspakken er tilgjengelig for alle Arburg Allrounders, og kan også etterinstalleres.

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109