23948sdkhjf

Engel: Orderinngangen 30 prosent opp

- Markedene har kommet seg raskere etter koronapandemien enn forventet, sa Christoph Steger hos Engel under Fakuma-messen nylig.

Det er plastnet.se som skriver dette.

Steger sa att Engel regner med å kunne øke sin ordreinngang med om lag 30 prosent sammenliknet med foregående år ved slutten av regnskapsåret i mars neste år.

- Hvis så blir tilfellet, kommer vi til å kunne avslutte regnskapsåret 2021/22 med et salg som er nesten på nivået før krisen, sa han, og la til at ikke tør å være mer optimistiske enn dette.

Sist regnskapsår omsatte Engel-konsernet for 1,1 milliarder Euro, og for regnskapsåret 2019/20 var omsetningen på 1,3 milliarder Euro.

Engel-sjefen sa videre at det mange risikofaktorer som styrer den videre utviklingen. Det gjelder blant annet materialflaskehalsen og massive økningen på råvareprisene. Steger påpekte også at bilbransjen er tilbake på «track», og at investeringer nå igjen gjøres over hele verden.

- Fokus ligger klart og tydelig på elektrisk mobilitet, og det stiller krav til innovative sprøytestøpingsløsninger. Det faktum at produksjonslinjene i enkelte produksjonsanlegg er blitt stanset som følge av mangelen på halvledere har allerede påvirket investeringen i sprøytestøpingsløsninger, sa han videre.

Les hele artikkelen på plastnet.se.

Kilde: Plastforum Sverige

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063