23948sdkhjf

Svensk konsern vokser i Mexico

Industrikonsernet KB Components åpner sin andre fabrikk i Mexico. Anlegget skal ligga i Irapuato, som er det distriktet der landet har sitt nest største bil-kluster.

Fabrikken, som er forventet å stå klar i begynnelsen av 2022, er på 6000 kvadratmeter og skal betjene både industri- og bilkunder med sprøyteformede plastkomponenter og montering. 

– Investeringen i Irapuato gjøres for å møte etterspørselen fra en voksende kundebase, der nærhet til våre kunder er av avgjørende betydning. Ved å åpne ytterligere et produksjonsanlegg kommer vi nærmere flere store OEM-produsenter og Tier1-kunder. Vi kommer til å introdusere samme produksjonsfilosofi som kjennetegner våre andre produksjonsenheter, der høy automasjonsgrad og kontinuerlig oppfølgning sikrer både kvalitet og produktivitet, sier adm. dir. Lars Holtskog ved KB Components.

Parallelt med etableringen av den nye fabrikken kommer konsernet til å gjennomføre større investeringer ved den liknende fabrikken i Pueblo, Maxiko, fordi selskapet har inngått nye kontrkater med VW, Audi og Volvo Cars.

Etter ekspansjonen har KB Components åtte anelgg som ligger i svenske Gislaved og Örkellljunga, Kaunas i Litauen, Zilina i Slovakia, Windsor i Canada, Wuxi i Kina samt Puebla och Irapuato i Mexico. 

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095