23948sdkhjf

Brann hos Bokn Plast

Sist torsdag brøt det ut brann hos Bokn Plast. Heldigvis viste skadene å være mindre enn først antatt, og de ansatte kunne gå tilbake på jobb dagen etter.

Meldingen som tikket inn til brannvesenet og politiet sist torsdag var dramatisk. Det ble meldt om åpne flammer og giftig røyk og det ble ifølge Haugesunds Avis (HA) etablert en sikkerhetssone på 100 meter. Dette fordi det lagres en del kjemikalier i tilliggende bygg, som kunne føre til giftig røyk og eksplosjoner.

Bokn plast

HULL I VEGGEN: Det oppsto et stort hull i veggen hos Bokn Plast i forbindelse med brannen. FOTO: PRIVAT

 Tre til sjekk

Men heldigvis viste det seg at brannen var mindre dramatisk, til tross for at tre av de 13 ansatte ble bragt til sykehus for sjekk. Totalt arbeider det fire personer i avdelingen som ble rammet.

– Om feilen var elektrisk eller ei, vet vi ikke ennå. Men det begynte å brenne like ved produksjonen der folk var i arbeid. Dermed ble det oppdaget fort, de fikk slukket og evakuert før brannvesenet kom til stedet. Skadeomfanget ble veldig begrenset, heldigvis, sier  daglig leder Morten Johannesen til HA.

Maskinene i gang igjen

Han legger til at hendelsen ikke vil få særlig innvirkning på produksjonen, og at maskinene er nå i full drift igjen.

Politiet kjenner foreløpig ikke årsaken til brannen, men det er avhørt en del personer i tilknytning til stedet og hendelsen.

Bokn Plast eies i dag av det irske selskapet Kingspan.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094