23948sdkhjf

Protec har inngått avtale med Plasmac

Protec gruppen sikrer Skandinavia avtale med gjenvinningsekstruder-produsenten Plasmac.

Plasmac ble etablert i England i 1994. I 2019 tok Erema over aksjemajoriteten i selskapet, som nå har sin base utenfor Milano i Italia. Plasmac Srl utvikler og produserer mindre gjenvinningsekstrudere, som kompletterer Erema-porteføljen meget godt. Nå har Protec Gruppen Skandinavia sikret en avtale med Plasmac.

- Vi dekker salg, installasjoner og service i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island med hele Plasmac-porteføljen, som er et utmerket komplement til de gjenvinningsmaskiner vi allerede jobber med, sier Per Skjevik, daglig leder for Protec Scandinavia AS og gjenvinningsteamet i gruppen.

Maskin-seriene Alpha og Omega dekker produksjonsbehovet fra 20 - 250kg/h. Begge maskin-seriene bruker korte skruer (Short Screw Technology- SST) og skruedesign med dual diameter-teknologi. Omega-serien tilbyr også en integrert shredder i maskinen. I 2021 introduseres den tredje serien i porteføljen – Epsilon. Typiske gjenvinningsapplikasjoner for Plasmac ekstruderne er PE film og folie, HDPE og PP kvaliteter for ekstrudering, formblåsing og sprøytestøping, men også en lang rekke andre applikasjoner. Maskinene leveres komplett med smeltefilter systemer og pelleterings enhet.

Protec Scandinavia er en maskin-, utstyrs-, tjeneste- og råvare-leverandør til skandinavisk plast- industri, etablert i 2017. Selskapet er aktive primært innen gjenvinning, ekstrudering, formblåsning, filmblåsning, rotasjonsstøping, formstøping og partikkelskum-bransjen.

I Protecs portefølje finns kun velkjente ledende europeiske produsenter av maskiner og utsyr så som Erema, Krauss Maffei, Piovan, Rapid Granulator, Weima, MB Conveyors, Aquatech, Inoex, Nordson og AZO. De to selskapene har sine baser i Trondheim og Värnamo. Protec Scandinavia er siden juli 2020 en del av tyske Feddersen-gruppen, med et samlet team på drøyt 30 personer i Skandinavia.

Kilde: Pressemelding fra Protec Gruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.115