23948sdkhjf

Den første sendingen med biobalansert SAP er sendt

Sør-koreanske LG Chem opplyser at den første leveransen av deres masseproduserte subabsorberende polymer – SAP – er sendt til kunde.

Materialet er ISCC Plus-sertifisert. Biobalansert SAP inneholder fornybare råvarer som avfall, restolje og fett.  

Produktet ble fraktet fra produsentens fabrikk i sørkoreanske Yeosu til en kunde i Jordan for å brukes til å bleier og andre hygieneprodukter, skriver plastnet.se.

Produksjonen av produsentens biobalanserte SAP skjer innen rammen av det strategiske partnerskapet (MOU), som LG Chem inngikk i fjor med Neste. 

Dette partnerskapet er grunnlaget til LG Chem for å få en stabil leveranse av fornybare av hydrokarboner, som trengs for produksjon av fornybare polymerer og kjemiske produkter. I juli i år ble den fullverdige produksjonen av biobalansert SAP satt i gang.

LG Chem har som målsetning å lansere totalt ni biobalanserte produkter med ISCC Plus-sertifisering inklusiv SAP som PO (Polyolefin), ABS (akrylnitrilbutadienstyren) och PVC (polyvinylklorid) innen utgangen av året. Videre vil selskapet øke sin portfølje av ISCC Plus-sertifiserte produkter til mer enn 30 stykker i løpet av året.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

4.532