23948sdkhjf

SP Group kjøper to selskaper

Danske SP Groups datterselskap, SP Moulding, kjøper Netptun Plast (NP) og Atlantic Floats Denmark (AFD).

Neptun Plast er en sprøytestøpervirksomhet med produksjon og montasje i Vordingborg. Bedriften har spesialisert seg på sprøytestøping av teknisk plast samt produksjon og salg av floats, kurver, garn, spoler og spann til fiskeindustrien. Atlantic Floats Denmark har også hovedkontor i Vordingborg. Produksjonen av virksomhetens produkter foregår hos Neptun Plast.

- Oppkjøpet av Neptun Plast og Atlantic Floats Denmark framskynder SP Groups vekst. Vi kjøper opp en velfungerende og velposisjonert bedrift med god ledelse og dyktige medarbeidere ut fra en klar overbevisning om at vi i fellesskap kan utnytte våre erfaringer innen utvikling, produksjon og salg av plastkomponenter som skal styrke konkurransekraften og skape en enda sterkere posisjon internasjonalt, sier SP Groups adm. direktør Frank Gad i en pressemelding.

 Ledelsen og ansatte i de to selskapene fortsetter, og de to bedriftene sysselsetter i dag 12 medarbeidere. NP eier en moderne fabrikk på om lag 2500 kvadratmeter, som SP Group overtar i forbindelse med oppkjøpet.

Kilde: plastforum.dk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078