23948sdkhjf

Faerch Group kjøpte konkurrent

Danske Faerch Group har nylig kjøpt en av sine konkurrenter, MCP Performance Plastic.

Det skriver plastforum.dk.

Med dette oppkjøpet får Faerch tilgang til det viktige amerikanske markedet.

MCP produserer emballasje-løsninger til matvareprodusenter, merkevareeiere og detaljhandlere i USA, Midt-Østen og Europa. Virksomheten produserer blant annet dagligvareemballasje fremstilt av både CPET, APET og PP, har 200 ansatte og to produktsjonsfasiliteter i henholdsvis USA og Israel. 

- Våre løsninger komplementerer MCPs produktportefølje, noe bringer oss i front når det gjelder å gjøre produksjonen av matvareemballasje sirkulær, sier Lars Gade Hansen, CEO hos Faerch. 

Kjøpet af MCP er ikke bare med til å øke Faerchs aktiviteter innen den sirkulære emballasjeproduksjonen, men er også et vigtig geografisk skritt. 

- MCP er et vigtig sktitt på veien inn i det amerikanske markedet, som er vurdert til å ha en verdi på 55 milliarder dollar. Med vår tilstedeværelse lokalt vil vi kunne hjelpe matvareprodusenter og detaljhandelen med at ta de riktige valgene i forbindelse med matvareemballasje, sier Lars Gade Hansen. 

Oppkjøpet er en del af Faerchs langsiktige strategi og det første siden A.P. Møller Holding overtok Faerch Group for litt over et år siden. 

Oppkjøpet skal nå godkjennes av myndighetene og forventes å være endelig gjennomført i løpet av de kommende tre månedene. 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094