23948sdkhjf

Bama kutter 280 tonn ny plast årlig 

Nå kommer Bendit Smoothies fra BAMA i ny drakt og i flasker av 100 prosent resirkulert plast. Det sparer miljøet for 280 tonn ny plast, og minsker CO2-utslippet med over 30 prosent.

De siste tre åreneharBenditsmoothieflaskerblitt mer og mer bærekraftige, og endelig kommer de i 100 prosent resirkulert plast. Flaske og kork kan både pantes og resirkuleres. Ytterkassen, som flaskene fraktes i, er av resirkulerbar bølgepapp.  

Med det tar BAMA enda et steg mot en mer sirkulær økonomi, derressursene kan brukes igjen og igjen. 

– Utviklingen av mer bærekraftige emballasjeløsninger går veldig raskt, og deterbra, sierÅse Øygarden, emballasjesjef i BAMA Gruppen. 

Selskapetønsker å væreen drivkraft i det grønne skiftet. De nye flaskenehar også nytt design somskal gjenspeileBenditsvisjon omen sunnere, mer naturlig og aktiv hverdag.Med detfargerike designetvilBAMAinspirere tilå få i seg én av fem om dagen, somdissesmoothieneer.   

– Det er helt nødvendig og riktig at forbrukerne har muligheten til å velge produkter iresirkulert ogresirkulerbar emballasje. At flaskene våre bidrartil at tonnevis av ny plast aldri ser dagens lys, er vi også veldig stolte av, sierØygarden. 

De nye flaskeneer i butikkfrajuni. 

Kilde: Pressemelding fra Bama

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094