23948sdkhjf

Må si opp 50 ansatte

Danske Terma har varslet sine ansatte at 50 funksjonærer må sies opp. Årsaken skal være manglende ordre innen «Surveillance and Mission Systems».

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

- Til tross for flere større ordrer i regnskapsåret 2020/21 må vi konstatere, at andre forventede ordrer ikke er kommet i hus. Det gjelder primært forretningsområdet Surveillance and Mission Systems. Ordrene er ikke nødvendigvis tapt, men blant annet i Sørøst-Asia er to store flåteprogrammer utsatt på ubestemt tid, heter det i pressemeldingen.

Oppsigelsene er nå gjort kjent blant funksjonærer ved bedriftens avdelinger i de danske byene Lystrup og Herlev. Terma leverer blant annet til flyindustrien.

- Vi forsøker å finne og tilby andre jobbmuligheter internt, men det er dessverre ikke mulig å unngå oppsigelser. Med nærmere 20 forskjellige applikasjonsområder vil det fra tid til annen være områder som blir rammet av aktivitetsnedgang, sier adm. dir., Jes Munk Hansen, i Terma.

- Det er i en slik situasjon min oppgave å sikre at vi tilpasser vår kapasitet til aktivitetsnivået. Det er virkelig trist å måtte si opp dyktige medarbeidere, men det er dessverre like fullt nødvendig, sier Munk Hansen.

Han understreker at det er snakk om en midlertidig aktivitetsnedgang, og at Terma totalt sett forventer fortsatt vekst de kommende årene.

 Kilde: plastforum.dk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078