23948sdkhjf

TESS inngår distribusjonsavtale med Trelleborg

TESS og Trelleborg Fluid Handlings Solutions har signert en eksklusiv distribusjonsavtale som omfatter distribusjon av en rekke slanger og tilbehør.

Trelleborg vil komme inn som en svært viktig produsent på et bredt sortiment av gummislanger, komposittslanger og kuplinger. Trelleborg er markedsledende i flere segmenter og kravene om merkespesifikke slanger er økende blant flere kundegrupper.

– TESS er Norges største slangeleverandører, og vi skal ytterligere øke avstanden til konkurrentene. I den anledning er det viktig å kunne levere et bredere spekter av produkter som kundene ønsker. Spesielt gjelder dette industrislanger med tilhørende kuplinger, hvor variasjonene og kravene er meget store, sier divisjonsleder Lars-Otto Fredriksen i TESS as.

Sterkt merkenavn

Med 24.000 ansatte i 50 land er Trelleborg en av verdens ledende gummiprodusenter. Trelleborg ble stiftet i 1905 og har sin opprinnelse fra den svenske byen med samme navn, hvor selskapet fortsatt har sitt hovedkontor.

– Trelleborg er et sterkt merkenavn som tidligere er solgt i TESS. Potensialet for å oppnå mer sammen er absolutt tilstede. Vi har komplementære egenskaper; Trelleborg er en av verdens beste produsenter – vi har en unik kompetanse og lokal tilstedeværelse i Norge. I samarbeid skal vi videreføre og utvikle eksisterende kunder, samt tilby nye kunder våre meget gode løsninger. Vi gleder oss virkelig til oppstarten av samarbeidet, sier Fredriksen.

Slangegigantene slår seg sammen for å yte optimal service, spesielt innenfor industrien i det norske markedet.

Erkan Dogru, salgs- og markedsdirektør i Trelleborg for industrislanger, har store forventninger til avtalen:

– Vi er glade for å ha TESS om bord som vår eksklusive partner i Norge på industrislanger. Vi har store forventninger til fremtidig vekst i Norge og ser frem til å utvikle dette markedet videre sammen.

Avtalen trer i kraft 1. januar 2021.

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125