23948sdkhjf

Bedre planlegging i Astrup

Astrup AS tar i bruk nye Supply Chain Planning-løsninger for å oppnå en mer pålitelig prognostisering og reduserte lagerbeholdninger.

Astrup AS er en ledende grossist i innen aluminium, metaller, plast, titan, rustfritt stål og spesialstål med en årlig omsetning på ca. 900 millioner kroner.

For å etablere pålitelige prognoser, redusere lagernivåer samt å støtte sine vekstambisjoner har selskapet nå valgt å ta i bruk Blue Ridge, en plattform som kombinerer planlegging av innkjøp og vareforsyning, integrert forretningsplanlegging samt prisoptimering.

Pålitelige statistiske prognoser

– Med Blue Ridge Supply Chain Planning (SCP) vil Astrup kunne etablere pålitelige statistiske prognoser i stedet for å være reaktive i forhold til salgshistorikk og subjektive kjøpsvurderinger, og dessuten bygge en mer profesjonell innkjøpsorganisasjon, sier John Børge Halvorsen, adm. direktør i Astrup AS.

Ifølge Blue Ridge integrerer deres SCP-løsning behovsprognoser, forsyningsplanlegging, innkjøp, vareforsyning og strategiske investeringskjøp. Løsningene hevdes å skape svært effektiv planlegging og intelligent etterfylling på tvers av alle lokasjoner og kanaler, både nedstrøms til kunder og oppstrøms med leverandører.

– Planleggingsløsningen fra Blue Ridge vil gi Astrup AS verktøyene de trenger for å støtte sin videre vekst og gjennomføre sin planlegging av forsyningskjeden med mer presisjon, hastighet og trygghet, sier Sverre Rosmo, daglig leder i Inventory Investment AS, som har stått for Blue Ridge-løsningen til Astrup.

Kilde: Blue Ridge

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079