23948sdkhjf

Alternativt forslag til årets TV-aksjon fra kommunedirektør

Årets TV-aksjon til inntekt for WWFs kamp for å bekjempe plastforurensningen i havet er omstridt. Nå vil Krødsherads kommunedirektør gi 5 kroner pr innbygger til aksjonen.

Det er Bygdeposten som skriver dette. Forslaget er nytenkende og alternativt. Det er så vidt man vet ingen andre kommunedirektører som har foreslått noe liknende i norske kommuner.

Årets TV-aksjon på NRK går av stabelen 18.oktober, og inntektene skal gå til WWF for å bekjempe plast i havet. Årets aksjon har vært omstridt fordi WWF er en organisasjon som også har engasjert seg sterkt i å bevare ulven. Dette har ført til at flere kommuner – spesielt i Innlandet – har sagt at de vil boikotte årets TV-aksjon.

Men i Krødsherad ønsker man å bidra, og kommunekomiteen for TV-aksjonen har nå søkt kommunen om et økonomisk bidrag til aksjonen.

Bygdeposten skriver at formannskapet ga 5 kroner pr innbygger til TV-aksjonen i 2019, og nå anbefaler altså kommunedirektøren til å gjøre det samme i år. Pengene foreslås tatt fra formannskapets disposisjonskonto. Saken skal opp for kommunestyret torsdag 24. september.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141