23948sdkhjf

Full produksjon ved Volvo-fabrikkene igjen

Etter flere måneder som har vært sterkt preget av koronaviruset, går nå produksjonen hos Volvo Cars og lastebilprodusenten Volvo AB som vanlig igjen.

Det skriver plastnet.se.

– Det var jo snakk om å redusere produksjonen, men vi endret på det etter å ha sett en sterk gjenoppretting og en stabil etterspørsel etter våre produkter. Nå kjører vi med en produksjonstakt på 58 biler i timen, sier Louise Anderberg, som pressekontakt hos Volvo Cars.

Claes Eliasson, presseansvarlig hos lastebilprodusenten Volvo AB, fortsetter:

– Vi har nå en høy produksjonstakt og høyt trykk på linjene, som kommer etter ferielukkingen og en total nedstenging før dette. Vi hadde bestillinger fra før ferien som skulle effektueres. Samtidig har det kommet inn en del ordre i løpet av ferien, så det handler også om å komme ajour, sier Eliasson.

Plastforum har tidligere rapportert om de varslene om oppsigelser for begge Volvo-selskapene. Volvo AB har planer om å si opp 1250 i Sverige og ytterligere 2850 i resten av verden. Volvo Cars har varslet om oppsigelser for 1300 ansatte. Avgjørelsen på hvor mange som i realiteten må sies opp skal komme i september.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094