23948sdkhjf

Fra taktekkerbransjen til plastindustri, VVS og V/A

På mindre enn to år har Heat Supply AS i Drammen gjort seg bemerket – Spesielt innen taktekkerbransjen. Nå står plastindustrien, VVS og V/A markedet på agendaen.

Det hele startet med overtagelse av et sovende importagentur på gassbrennere, bituménkokere og relatert verktøy fra italienske Calloni S.r.l. Tilbakemeldingene fra kundene på både produktene – så vel som selskapets holdning og service var særdeles positive, og ganske raskt dukket spørsmålene opp om andre typer produkter innen feltet varmt arbeid.

Det europeiske markedet ble sondert møysommelig, og ikke lenge etter ble importavtale på varmluftsverktøy og prosessvarmeteknologi fra tyske Herz signert. Selskapet er også forhandler av Milwaukee Tools.

Litt annerledes strategi

Med to gode importavtaler til grunn valgte daglig leder i Heat Supply AS, Pål H. Rosenvinge, en – for mange – annerledes strategi.
- I stedet for å jobbe med utvidelse av forhandlernett rundt om i landet, ble kjedeavtaler prioritert. Særdeles gunstige betingelser ble tilbudt kjedene basert på vinn-vinn-prinsippet. Takringen, Mataki-Members, Protan Entreprenør og Takkjøp-kjeden har signert foreløpig, sier Rosenvinge, og legger til at flere tilsvarende avtaler er under forhandlinger, men alt går litt tregere i disse Covid-19 tider. 
- Og, det er ikke slik at jobben er gjort med en avtale – Det er nå jobben begynner, sier han.

PLASTKRYMPING: Heat Supply har blant annet agenturet på tyske Perkeo innen plastkrymping, loddeutstyr og rekvisita. FOTO: HEAT SUPPLY

Nytt kundesegment

Siden leverandøren Herz også produserer ekstrudere og utstyr for vakuumtesting, og at Heat Supply AS stadig oftere den siste tiden har mottatt henvendelser fra aktører innen plastindustri, VVS og V/A, ble det naturlig å søke økt kunnskap og utvide i den retningen. 

Rosenvinge vil videre med selskapet han også eier en del av og «tråkker like gjerne til» med tre nye leverandøravtaler på under en måned.
-Vi vet hva vi vil og hvor vi vil. Vi har nylig signert importavtaler med tyske Hürner som leverer høykvalitetsmaskiner innen elektromuffesveising og speilsveising, og tyske Perkeo innen plastkrymping, loddeutstyr og rekvisita. I tillegg har vi nå en forhandleravtale på pumper fra anerkjente Sulzer. Vi har bevisst fokusert på leverandører fra Tyskland, Østerrike, Sveits og Italia – land som på mange måter kan assosieres med Norge, sier Rosenvinge, og fortsetter:
- Det handler om kvalitet i alle ledd. Det skal ikke en eneste kinamutter innom vårt kontor, og kanskje akkurat derfor har vi så godt som ingen reklamasjoner og ei heller hørt om driftsstans.

Rosenvinge er storfornøyd med de nye leverandøravtalene og gleder seg til landet åpner opp for kundebesøk igjen. Både Rosenvinge selv og hans kollegaer trives best bak rattet på vei til kundene, og at en nylig inngått avtale med ØPD AS i Stathelle kom på plass frembringer smilet på god vei inn i et nytt kundesegment.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093