23948sdkhjf

Omdirigerer produksjonen fra Kina til Europa

Det tyske kjemiske selskapet Basf omdirigerer produksjonen av noen produkter fra Kina til Europa på grunn av utbruddet av Coronaviruset i landet.

Dette skriver Plastnet

Selskapets joint venture-selskap Shanghai Basf Polyurethane har byttet produksjon av 3150 tonn toluen-diisocyanat (TDI) til Europa, melder Reuters, og siterer Kinas tollpersoner.

Kjemikaliet brukes hovedsakelig i vertikal av bil- og emballasjebransjen og for kinesiske kunder.

Coronautbruddet har hatt betydelig innvirkning på normal industriell virksomhet i Kina, og flere selskaper har ikke klart å gjenoppta produksjonen etter landets nyttårsfeiring.

Når de kjemiske selskapene som opererer i landet begynner å starte sin produksjon igjen, forventer de å pådra seg ekstra sikkerhetskostnader.

En talsperson for Basf siterte Reuters for å si at selskapet hadde tatt de nødvendige forholdsregler for å sikre dens operasjonelle stabilitet i tilfelle et Coronavirusutbrudd.

- Selv om det har vært individuelle avbrudd i leveranse eller distribusjon i Kina, er den totale kraften i våre operasjoner begrenset for øyeblikket, sa Basfs talsperson.

Det tyske kjemiske selskapet startet byggingen av et integrert petrokjemisk kompleks på 10 milliarder dollar i Guangdong-provinsen i november 2019. Når det er gjort, vil selskapet produsere strukturell plast og termoplastisk polyuretan (TPU) for flere viktige næringer.

Kilde: Plastnet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.157