23948sdkhjf

Messen utsettes på grunn av coronaviruset

Utbruddet av coronaviruset i Kina har fått Guangdong-provinsens handelsdepartement til å legge ned alle større begivenheter.

Asiamold, en internasjonal plattform for verktøy, additiv produksjon og maskinverktøy som skulle gå av stabelen 26. - 28. februar, er nå utsatt inntil videre.

Ny dato for messen kunngjøres med tiden, skriver messearrangøren.

- Alle av våre interessenters trivsel er av største viktighet, så etter Guangdong-regjeringens kunngjøring om å styrke innsatsen for å forhindre epidemier ved å avbryte alle store handels- og økonomiske begivenheter, begynte vi å ta skritt for å utsette de to messene som ligger nærmest i fremtiden, sier Hubert Duh, styreleder for arrangøren av messen Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co. Ltd.

Han legger til:

- Vi er i samtaler med relevante myndigheter og arrangører om omplanleggingen av messene senere i år, men på grunn av situasjonen i landet er det for tidlig å gi noen detaljer om dette.

Så langt (mandag 3. februar) har mer enn 360 mennesker dødd på grunn av viruset, og over 17.200 smittede tilfeller bekreftet i Kina fordi det har spredd seg fra byen Wuhan.

Den neste store messehendelsen i Kina er Chinaplas Fair, som er planlagt 21. til 24. og 24. april i Shanghai.

Kilde: Plastnet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078