23948sdkhjf

TINE med plastlokk – for nå

TINE har nylig innført rømme i pappbeger som en erstatning for plasten man tidligere brukte i produktene.

Selskapet uttrykker i en pressemelding at de er fornøyde med overgangen, men på grunn av enkelte problemer har de nå valgt å gå tilbake til å benytte seg av plastlokk. Dette er dog bare midlertidig.

Selv med gode salgstall hittil er Malm tydelig på at selskapet fortsatt jobber med å lære det nye begerformatet å kjenne. Det har vært en stor overgang for meieriet som produserer rømmen, heter det i meldingen fra selskapet.

- Blant annet har folk opplevd at forseglingen er vanskelig å få av og at lokket ikke sitter godt nok på. Dette jobber vi på spreng med å løse og håper folk vil gi begeret en ny sjanse om de var blant de få uheldige som opplevde problemer i første runde, sier han.

Endringer på lokket kommer allerede før jul, før pappbegeret rulles ut i alle butikker fra februar 2020.

- Vi jobber med å løse utfordringene, samtidig vil vi gi enda flere muligheten til å kjøpe dette begeret. Hvis vi skal klare å gjøre dette begeret tilgjengelig i alle butikker over hele Norge må vi gjøre papplokket bedre. Folk vil derfor oppleve at det nå blir plastlokk i en periode, mens vi jobber på spreng for å utvikle et papplokk som fungerer bedre. Dette er et stort og viktig skritt videre i TINEs arbeid mot bærekraftig og 100 % fornybar emballasje innen 2023 og vi håper folk vil være med oss på den videre reisen, avslutter Malm.

Planen er at begerne med rømme skal produseres på TINE meierier Harstad, TINE meierier Oslo og TINE meierier Frya.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063