23948sdkhjf

K-Messen: Fremtidens additivproduksjon

Nederlandske DSM investerer i år for å vise additiv produksjon i større skala. Selskapet jobber med en rekke teknologier, for eksempel FFF og SLS.

Dette skriver Plastnet.

- Produksjon av tilsetningsstoffer har vært en teknologi for å produsere prototyper eller verktøy, men vi nærmer oss masseproduserte produkter. Det vil også være viktig for reservedelsmarkedet, sier Harold van Melick, leder for forskning og utvikling innen forretningsområdet tilsetningsindustri.

Selskapet vil ikke lansere nye materialer på messen, men nyutviklede applikasjoner med eksisterende materialer som Akulon Repurposed, som er laget av resirkulert polyamidgarn og som nå skal brukes til å lage deler til surfebrett.

Et anvendelsesområde som ifølge DSM vil bli stadig viktigere etter hvert som antall elbiler øker, er materialer som beskytter mot elektromagnetisk stråling. Batteriene i elbiler genererer sterke magnetfelt.

Ideelt sett skal materialene også kunne spre varme og stativet vil presentere sortimentet som selskapet tilbyr i denne sektoren, inkludert forskjellige modifiserte PA46.

De høye spenningene som brukes i elbiler øker også risikoen for branner, noe som betyr at selskapet har investert mye i å produsere forskjellige flammebestandige materialer som nå vil bli vist i nye applikasjoner.

Sal 6, Mount B11

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.314