23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

ZEISS presenterer måleteknologiløsninger på Elmia Verktygsmaskiner

ZEISS-teamet ser frem til å treffe kunder og andre besøkende fra både små, mellomstore og store bedrifter.

ZEISS er blant utstillerne når dørene åpnes for fagmessen Elmia Verktygsmaskiner, som avholdes i Jönköping 14.–17. mai. ZEISS-teamet ser frem til å treffe kunder og andre besøkende fra både små, mellomstore og store bedrifter.

For øyeblikket er teamet i full gang med å detaljplanlegge standen på messen. ZEISS kan allerede nå avsløre hvilke måleteknologiløsninger som vil bli presentert:

CONTURA 7/10/6 
Nyeste generasjon av ZEISS CONTURA kan by på enda flere varianter enn tidligere generasjoner. Utvalget av sensorer strekker seg fra VAST XT Gold til RDS-XXT roterbar sensor med 20 732 posisjoner og mulighet til optiske målesystemer, rundbord osv. CONTURA finnes i størrelser med et målevolum fra 700 x 700 x 600 til 1200 x 2400 x 1000 mm.

CALYPSO 2023 
ZEISS viser frem nyhetene i programvarepakken CALYPSO 2023, inkludert utvidede PMI-funksjoner og Cookbook-basert utforming av måleprogrammer. CALYPSO inngår i ZEISS Quality Suite sammen med andre programvarepakker. På Elmia Verktygsmaskiner vil CALYPSO bli demonstrert sammen med målemaskinen ZEISS CONTURA.

METROTOM 6

ZEISS viser frem en demoversjon av en METROTOM 6 Scout CT-skanner. ZEISS METROTOM 6 Scout har ultrahøy oppløsning og er ekstra godt egnet til skanning av plastgjenstander med en diameter på opptil 200 mm og en høyde på opptil 400 mm.

ZEISS Stemi 305

ZEISS Stemi 305 er et kompakt og brukervennlig stereomikroskop med 5:1 zoom. Stemi 305 er et alt-i-ett-mikroskop med LED-belysning for reflektert og gjennomfallende lys, som forenkler arbeidet med å dokumentere resultater.

ZEISS nettbutikk

Besøkende på Elmia Verktygsmaskiner kan også få en demonstrasjon av ZEISS-nettbutikken, der man enkelt og smidig kan handle tilbehør til måleutstyr – når og hvor som helst. På ZEISS-standen kan besøkende registrere seg som brukere og få en introduksjon til alle fordelene med nettbutikken.

Møt vårt nye team

Våre besøkende på Elmia Verktygsmaskiner vil ikke bare få muligheten til å se noen av de interessante måleteknologiske løsningene fra ZEISS. De får også treffe to nye medlemmer av ZEISS’ svenske salgsteam, nemlig Christian Barekew og Kevin Saari, som begge er regionale salgssjefer. Du finner ZEISS-teamet på stand B05:29.

Fakta om Elmia Verktygsmaskiner

·      Elmia Verktygsmaskiner er en produksjonsteknologimesse med utstillinger av maskiner, verktøy og måleteknologi.

·      Messen finner sted 14.–17. mai 2024 i Jönköping.

·      Messen ble avholdt for første gang i 2016 og arrangeres i samarbeid med bransjeorganisasjonen SVMF.

Les mer om messen her.

Carl Zeiss AS
Kabelgaten 8
0512 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO991011552

Send til en kollega

0.032