23948sdkhjf

Konferanse om fremtidens sirkulære emballasje

Norner leder FoU-prosjektet FuturePack, om plast i en sirkulær økonomi, herunder om teknologi, forretningsstrategier og innovasjoner for økt plastgjenvinning. !7. oktober arrangerer Norner en konferanse om temaet på Stratos i Oslo. 100 personer er påmeldte. Interessert i å være med...?

Ole Jan Myhre i Norner er organisator for konferansen. Han forteller at prosjektet FuturePack både har aktive partnere – og at temaet om plastmeballasje for tiden er brennhett, at det blir mange som gjerne vil delta på konferansen. Til nå har rundt 100 personer meldt sin ankomst.

Over hele Norden og Europa gjennomføres nå flere prosjekter knyttet til plast i en sirkulær økonomi og materialgjenvinning. FuturePack FuturePack er et stort, norsk forskningsprosjekt knyttet til sirkulær økonomi for plastemballasje.

Ole Jan Myhre forteller at det når det gjelder gjennvinning jobbes både med mekanisk og kjemisk gjenvinning.

– Prosjektet skal også organisere en årlig konferanse fra og med i år. Fokuset på denne første konferansen er sirkulær økonomi og mekanisk materialgjenvinning. Vi har et program av foredrag som dekker hele plastens verdikjede fra råstoff, emballasjeproduksjon, merkevarer, gjenvinning og regulativer. Vi ønsker spesielt å belyse utfordringer og muligheter på «hvordan og hvorfor» vi best skal gjenvinne plastemballasjen, sier Ole Jan Myhre.

På konferansen får du vite mer om hvordan ledende selskaper og institusjoner arbeider for å utvikle bedre materialgjenvinning og hvordan man kan utnytte regranulatet videre.

Blant foredragsholderne finner vi ressurspersoner i Suez, Unilever, Fortum, Lund Universitet, Plastindustrien i Danmark, Østfoldforskning, Norner m.fl.

FuturePack-konferansen holdes altså på Stratos i Oslo 17. oktober 2018, fra kl 09.00 til 16.00, etterfulgt av konferansemiddag.  

Se alt om arrangementet her: www.norner.no/greentech/futurepack-conference

Les om prosjektet FuturePack her: www.norner.no/greentech/future-green-packaging-solutions

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082