23948sdkhjf

Avery Dennison inngår miljøsamarbeid med Plasticity

I tre år framover skal Avery Dennison og Plasticity samarbeide på tvers av industrien for å avdekke og sette i gang tiltak for å begrense plastforsøpling.

Organisasjonen Ocean Recovery Allianse er grunnlegger av Plasticity Forum og som nå har inngått den treårige avtalen med Avery Dennison.

Roland Simon, visepresident for globale innkjøp og samfunnsansvar i Avery Dennison, forklarer bakgrunnen for avtalen. – Vi har åtte ambisiøse bærekraftmål som vi har forpliktet oss til å innfri innen 2025. For å greie dette, må vi samarbeide både innenfor og utenfor vår industri. Partnerskapet med Plasticity gjør oss i stand til å arbeide på tvers av egen verdikjede for å finne systemløsninger for å konvertere plastavfall til verdifult materiale for gjenbruk, noe som er en prioritet for oss.

Doug Woodring, gründer og adm. direktør i Ocean Recovery Alliance sier at Plasticity vil rekruttere praktiske og progressive tenkere i sitt forum. – Ved å samle nye måter å tenke på, ny teknologi og kreativitet kan vi lansere innovative prosjekter og initiativer som vil hjelpe oss å forbedre miljøet i havet. Vi er glade for å ha fått Avery Dennison med som partner og er trygge på at vi sammen kan utgjøre en forskjell, avslutter Doug Woodring.

(Kilde: PackNews/Per Øyvind Nordberg)

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063