23948sdkhjf

Foreslå en bransjeperson å hedre

Polymerindustriens Hederspris skal deles ut for fjerde gang under Plast- og komposittkonferansen 2018, 30. og 31. mai i Sandane. Kjenner du en bransjeperson som fortjener en slik pris? En som har jobbet utrettelig for bransjen (plast, PUR, kompositt og gummi) eller på annen måte har vært med å utvikle industrien vår.

Har du et forslag så kontakter du en av juryens medlemmer under og melder inn navnet til den personen du vil ha æret.  Du må gjøre det innen 10. mai.

 Følgende personer har tidligere mottatt Polymerindustriens Hederspris:

2014: Håkon Haldorsen, Biobe AS

2015: Asle Isaksen, Plastforum

2016: Erik Andreassen, SINTEF

2018: Kom med forslag!

Hedersprisen kan tildeles en person  som har vist utrettelig arbeid for polymerindustrien gjennom mange år. Vedkommende kan ha bidratt og markert seg gjennom innsats i egen bedrift og/eller i ulike institusjoner, organisasjoner, fora eller styrer. Innsatsen må gjerne også ha gitt som resultat at polymere materialer har fått en sterkere stilling i samfunnet. 

Blomster og en plakett, samt tilhørende fagre ord, blir vinneren til del. Plaketten, som produseres av flexiform AS i Fredrikstad, gis vinneren som anerkjennelse for arbeidet som er lagt ned og som oppmuntring og pådriver for fortsatt innsats.  Send et kort og begrunnet forslag på en kandidat til én av juryens medlemmer: 

Jon Hermansen, jon@plastforum.no Biobe (juryleder ) 

Paal Fischenich, fischmt@online.no Norsk Komposittforbund 

Lars Stenerud, lars@plasto.no Plasto (repr. for termoplastindustrien) 

Send inn forslaget ditt innen 10. mai 2018.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.281