23948sdkhjf

Klart for komposittsamling i Arendal

Norsk Komposittforbund avholder års- og medlemsmøte om tre uker fra nå, 24. og 25. april 2018, denne gang i Arendal. Stedet er Clarion Hotel Tyholmen.

Møtet avholdes i år litt tidligere enn vanlig, men programmet er som alltid fyldig, dvs. spekket med teknologi, nyheter og årsmøtesaker, alt kombinert med bedriftsbesøk, mingling og sosial kontakt.

Programmet er klart. Det er sendt til alle medlemmer og du finner det også på Komposittforbundets nettside – se link under.

Daglig leder Paal Fischenich forteller at man også i år starter med en workshop. Temaet er Engineering og bør trigge de fleste. Her vil man ta for seg temaer som design, FEM-analyser, materialspesifikasjoner, dokumentasjon, standarder og testing.

Det etterfølgende temamøtet har foredragstemaer om bl.a. brann og kompositter, om brannsikrede dører i kompositt, om den fine fremgangen for 3B Fibreglass på Birkeland, mm.

Nevnes skal også prosjektet «SamKomp» som har pågått i snart to år. Vi får en statusrapport av Einar Hinrichsen, SINTEF.

Likeledes blir det en diskusjon rundt fremtidig funksjon og plassering av NKFs sekretariat etter at Paal Fischenich har meddelt at han gir seg som daglig leder mot slutten av året.

Selvfølgelig blir det årsmøte og valg av nytt styre. Og som vanlig god tid til mingling og sosial kontakt, og lunsjer og en god middag på Clarion Hotel Tyholmen.

Kom til et møte med godt faglig innhold, spennende bedriftsbesøk på dag to (kort besøk hos CSUB og deretter bedriftsbesøk og avsluttende lunsj hos Norsafe AS)

Se hele programmet, med priser og påmelding på:

http://www.komposittforbundet.no/admin/common/getImg2.asp?Fileid=1264

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.407