23948sdkhjf

Norsk Komposittforbund (NKF) slår seg sammen med Norwegian Circular Materials Technology (NCMT)

Under NKFs generalforsamling ble det besluttet at NKF går inn i NCMT, og at all administrasjon og aktivitet i regi av NKF nå skal overføres til NCMT.

NKF går inn i NCMT med virkning fra 1. januar 20222.

Bakgrunnen for beslutningen er ønsket om å gi bransjen som helhet mer tyngde, flere ressurser og større gjennomføringsevne. Dette gjøres best ved å forene kreftene og arbeide sammen for å skape resultater. NCMT har visjoner og ambisjoner som er svært sammenfallende med NKF sine, og favner om mye av den samme medlemsmassen. 

Næringsklynge

NCMT er en næringsklynge som jobber for utvikling av innovative, markedsrettede og bærekraftige materialløsninger både innen polymer og kompositt. Klyngen vil være pådriver for å utvikle et innovasjonssystem som akselererer omstillingen til sirkulære verdikjeder gjennom å knytte sammen den beste norske kompetansen fra næringsliv, forskning, utdanning og offentlige aktører. Videre har NCMT som mål å øke verdiskapningen til medlemmene ved å styrke aktørenes konkurransekraft i et globalt marked, og posisjonere Norge som en fremtidsrettet polymer- og komposittnasjon.

Ble etablert i 2000

Norsk komposittforbund (NKF) ble etablert 31. august 2000. Forbundet er en interesseorganisasjon for bedrifter som arbeider med armerte herde- og termoplaster. Alle bedrifter og foreninger som har tilknytning til komposittindustrien kan være medlemmer. Pr 2018 er det registrert 68 medlemsbedrifter i NKF.

Kilde: Norsk Komposittforbund

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078