23948sdkhjf

JEC World 2018 og Paris venter glade nordmenn!

Det er tid for JEC World igjen, 6.-8. mars. Noen hundre nordmenn finner hvert år veien til Paris. Om kvelden 6. mars avholder Norsk Komposittforbund sin sedvanlige fellesmiddag, denne gang i egen sal på restaurant Procope.

På fjorårets JEC fant over 40 000 personer veien til Paris Nord Villepinte Exhibition Area. Det var all time high. Og for oss nordmenn ble det en hyggelig opplevelse å overvære JEC Awards til Brødr. Aa og karbonfiberfartøyet Vision of the Fjords.

 

Norsk Komposittforbund og Plastforum bryter tradisjonen: vi har ingen fellestur til Paris dette året, men arrangerer fellesmiddag som alltid før.

Mange har klaget på at prisen for hotell og fly blir for høye. Derfor lar vi reise- og hotellbestillinger i år være opp til den enkelte. Men vi anbefaler altså vår fellesmiddag og gjerne hoteller i nærheten av Latinerkvarteret. Se forslag på noen hoteller under som, i skrivende stund, synes å ha ledige rom.

 

Fellesmiddagen 6. mars kl. 19.30 finner altså sted på gamle, ærverdige restaurant Procope, der mange, kjente personligheter har hatt sammenkomster gjennom flere hundre år. Stedet ligger rett ved Latinerkvarteret/Odeon Metrostasjon. Der får vi egen salong (foreløpig holdt av til 30-40 personer), det serveres tre retters middag, en halvflaske vin/evt. øl/mineralvann per person. Og hyggelig fagprat om materialer, automatiserte prosesser og gode løsninger!

 

For hoteller i nærheten er det flere titalls å velge mellom i området rundt Latinerkvarteret/Saint Germain og opp mot Luxembourg-parken –  og i forskjellige prisleier. Felles for alle er at tidspunktet, bl.a. med JEC-messen, driver prisene opp.

Gå inn på eksempelvis på www.hotels.com og hoteller i området. Flere kommer opp og prøv eventuelt disse:

Hotell Belloy Saint Germain****

Hotel Trianon Rive Gauche Paris****

Hotel Holiday Inn Paris Notre Dame**** (vårt tidligere fellestur-hotell)

 

På disse firestjerners hotellene kan vi garantere at man treffer norske komposittfolk. Men det er flere hotell med tre og to stjerner som sikkert fungerer greit for en eller et par netter i Paris og der prisene er lavere. Se på skjermen din og klikk i vei!

 

Når det gjelder transport anbefaler vi alle som bor inne i Paris om å bruke RER-toget til/fra messen. For øvrig: det er shuttlebusser mellom flyplassen Charles de Gaulle og messen. Det fungerte greit og relativt smertefritt de to foregående årene. Pass godt på lommebøker og mobiltelefoner!

 

Et hundretalls nordmenn ventes til Paris når bransjen setter seg stevne på Paris Nord Villepinte Exhibition Area.

De som ønsker å være med på fellesmiddag kan melde seg på/få mer info hos:

Norsk Komposittforbund ved Paal Fischenich: fischtmt@online.no

Plastforum ved Asle Isaksen: asle@plastforum.no

 

Velkommen, vi ses i Paris!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094